het TEAM

coach mieke

Coach mieke

Mieke Van Der Zanden is de drijvende kracht achter The Healthy Club! Al meer dan 15 jaar baadt ze de club uit en helpt ze mensen op weg naar een gezonde sportieve levensstijl!

Klanten hun doel helpen nastreven, hen daarbij motiveren én tot slot hen beter in hun voel doen voelen, is net datgene wat centraal staat in Mieke’s missie!

Advies over gezonde voeding krijg je er gratis bij, want ook dat maakt deel uit van een healthy lifestyle. Daarom richtte Mieke in 2015 ook met een nieuw concept op naast de club, The Healthy Store. Ook daar coacht ze mensen naar een gelukkige, bewustere en gezondere levensstijl!

Mede dankzij haar team kunnen klanten rekenen op een op en top service!

Klanten omschrijven Mieke als een energieke en positieve vrouw die haar cliënteel in haar hart draagt. The Healthy Club is altijd een beetje thuiskomen én sporten in een leuke sfeer!

Aanwezig op maandag ochtend en avond, dinsdagavond en donderdagavond

0495743049

 

Coach sanne

Ook coach Sanne heeft een passie voor gezonde voeding én sport. In het verleden was ze al aan de slag als coach bij de bodystyling en kent dus als geen ander alle kneepjes van de oefeningen in onze hot-cabines! Ook bij haar zijn jullie in gouden handen! 

Coach eveline

Gezond, bewust eten en ook voldoende bewegen staan al jaar en dag centraal in het leven van coach Eveline! Een uitdaging schuwt ze niet, de pittige dubbele adelaar is dan ook haar favoriete oefening in onze hot-cabine. Vol enthousiasme begeleidt ze jou op weg naar een gezonde levensstijl.