het TEAM

coach mieke

Coach mieke

Mieke Van Der Zanden is de drijvende kracht achter The Healthy Club! Al meer dan 15 jaar baadt ze de club uit en helpt ze mensen op weg naar een gezonde sportieve levensstijl!

Klanten hun doel helpen nastreven, hen daarbij motiveren én tot slot hen beter in hun voel doen voelen, is net datgene wat centraal staat in Mieke’s missie!

Advies over gezonde voeding krijg je er gratis bij, want ook dat maakt deel uit van een healthy lifestyle. Daarom richtte Mieke in 2015 ook met een nieuw concept op naast de club, The Healthy Store. Ook daar coacht ze mensen naar een gelukkige, bewustere en gezondere levensstijl!

Mede dankzij haar team kunnen klanten rekenen op een op en top service!

Klanten omschrijven Mieke als een energieke en positieve vrouw die haar cliënteel in haar hart draagt. The Healthy Club is altijd een beetje thuiskomen én sporten in een leuke sfeer!

Aanwezig op maandag ochtend en avond, dinsdagavond en donderdagavond

0495743049

 

Coach sanne

Ook coach Sanne heeft een passie voor gezonde voeding én sport. In het verleden was ze al aan de slag als coach bij de bodystyling en kent dus als geen ander alle kneepjes van de oefeningen in onze hot-cabines! Ook bij haar zijn jullie in gouden handen! 

Coach Anouk

coach mieke

Coach Zenna

Sinds ik ben beginnen sporten bij coach Mieke en Eveline voel ik me stukken beter! Twee keer in de week een me-time moment. Ideaal in The Healthy Club Mol! Leuke combinatie van sporten, ontspannen en een leuke babbel 🤩
Zenna Daems, 23 jaar, Meerhout

Coach Lieselotte

De beste keuze die ik in mijn leven maakte, was om terug te beginnen sporten bij The Healthy Club. Samen met mijn mama train in 2x in de week! Het enthousiasme in de club werkt aanstekelijk waardoor ik elke keer weer uitkijk om bij Mieke en Eveline te gaan trainen! Lieselotte Aerts, Mol