Club: 014 / 31 31 15 Coach Jolien: 0474 / 36 06 05 Coach Mieke: 0495 / 74 30 49 hello@thehealthyclub.be

het TEAM

coach mieke

Coach mieke

Mijn naam is Mieke van der Zanden en ik ben al 20 jaar actief bezig met sport- en lifestylecoach. Zo ben ik al bijna 14 jaar eigenaresse van The Healthy Club waar vrouwen actief aan hun lichaam kunnen werken.

Coach jolien

Onder het motto: “A little progress each day, adds up to big results”. Sta ik jullie graag met raad en daad bij en streven we samen naar een healthy life!

coach katrien

Coach Katrien

Als (sport)diëtist ben ik enorm geboeid door de samenhang van voeding, sport en het mentaal welzijn. Sporten en koken zijn voor mij dan ook de ideale momenten van ontspanning. Samen met jou werk ik graag op een actieve en positieve manier richting je persoonlijk doel.

Coach KATRIJN

Mijn naam is Katrijn, ik ben een sportieve levensgenieter die vaak al lopend of fietsend terug te vinden is in de buitenlucht. In hoofdberoep ben ik diëtist in het ziekenhuis van Turnhout en vanaf nu ben ik ook terug te vinden als sportcoach bij Healthy Club. Ik kijk er enorm naar uit jullie mee te begeleiden naar een sportieve en gezonde levensstijl waarin genieten centraal staat. Niets zo leuk als je goed voelen in je vel 😉

Coach LORE

Ik ben Lore, mama van Lex & Scout en juf in het eerste leerjaar. Ik werk voornamelijk achter de schermen, maar wie weet ooit terug in The Club zelf! Als levensgenieter en mama van twee jonge kindjes weet ik als geen ander hoe moeilijk het soms is om een gezonde balans te vinden. Ik probeer jullie in de toekomst mijn tips en tricks mee te geven! Samen gaan we voor de beste versie van onszelf!