Coach Mieke: 0495/74.30.49 - Coach Anouk: 0478/64.41.42 hello@thehealthyclub.be

onze programma’s

Wist je dat sporten in hot cabines…
… goed is voor de doorbloeding
… een reinigende werking heeft
… fijn is voor de spieren
… de vetverbranding stimuleert
… heerlijk ontspannend is! 

Power boost

Wil je vooral bezig zijn met je fit en krachtig voelen? De power boost is dan een perfecte match! Geef jezelf een boost in het teken van je fit en sterk voelen, mannelijke energie, werken aan ‘kracht’.

shape boost

Wil je een paar kilo afvallen? Geef jezelf een boost in het teken van afvallen en shapen. Werken aan je gewicht én je lekkerder voelen in je lijf.

mama to be

Jezelf gezond en fit voelen tijdens de zwangerschap is belangrijk voor jou als mama (to be)! We hebben speciale body, food & mind tools voor zwangere vrouwen in iedere fase ontwikkeld. Je kunt bij ons sporten tot ongeveer 36 weken zwangerschap

mama

Na je bevalling wil je jezelf weer snel gezond en fit voelen. Je kunt bij The Healthy Club al sporten vanaf 4-6 weken ná je bevalling. Ook als je een keizersnede hebt gehad of last hebt van bekkeninstabiliteit hebben we fijne workouts voor je.

menopauze

In de overgang verandert je lichaam en ook je mind werkt anders. Voor vrouwen in de menopauze/overgang hebben we daarom speciale food- & coachingstools ontwikkeld. Extra aandacht voor gezonde voeding, rust & ontspanning en trainen met extra gewicht is belangrijk in deze fase.

recovery

Voor mensen met lichamelijke klachten zoals hernia, instabiliteitsklachten of gewrichtspijn kan sporten in warmte heel geschikt zijn. Daarnaast is het goed om holistisch naar klachten te kijken. Vul verder ook de vragenlijst in en volg zoveel mogelijk het reguliere traject.

veelgestelde vragen

Wat is ons concept/methode?

• Wij maken een figuuranalyse. Die analyse bestaat uit een weging en een meting.

• Je sport in hotcabines

• Je krijgt huidversteviging door middel van skin-refresh

• Je ontvangt voedingsadvies en blijvende tips en tricks (mindset)

Wat maakt het onderscheid tussen een gewone fitnessclub en the healthy club?

Persoonlijke begeleiding staat bij ons op nummer 1! We werken resultaat gericht. Motivatie is de sleutel om te blijven sporten, want sporten is gezond. Sporten in onze hotcabines zorgen voor een snellere vetverbranding, en is beter voor spieren en gewrichten!

Hoe werkt de hotcabine?

Een hotcabine is op basis van warme lucht. Deze warmte zorgt voor extra vetverbranding, wat zorgt voor snel resultaat. Je spieren zullen door de warmte minder stijf zijn achteraf. Voor mensen met klachten zoals: fybro, reuma, artrose of rugklachten is dit ideaal. Mocht je het graag wat pittiger hebben tijdens het sporten, kunnen we lusjes om de voeten en handen binden, dit geeft ook weer extra snel resultaat. 1 sessie van een half uur vervangt 1,5 uur sporten.

hoe werkt de skin-refresh?

De skin-refresh is een toestel op basis van ozon-therapie. De skin-refresh zorgt ervoor dat de overtollige huid strakker wordt en sneller reageert op het afslankproces. En het is ook nog eens 15 minuutjes heerlijk ontspannen!  

hoe blijf ik gezond? met name in deze corona tijd?

Vitamine C is het antwoord! Waar zit vitamine C overal in?
• citrusvruchten
• kiwi’s
• aardbeien
• bosvruchten
• koolsoorten
• paprika
• tomaten
• broccoli
• (zoete) aardappelen