Wat zeggen ons leden?

coach mieke

Katrien Spaepen

51 jaar uit Mol, aan het woord! Katrien traint nu 3 maanden in The Healthy Club en deelt

“Yes!! Al 10kg kwijt én mijn vorm terug en dat op 3 maanden tijd!
Enkele jaren geleden stopte ik met joggen door een slechte knie. Sindsdien ging de wijzer van de weegschaal de hoogte in. Hoog tijd om iets te veranderen dus ik klopte aan bij The Healthy Club. Ik werd er warm onthaald door coaches Mieke en Evelyne.
Ze hielpen me op weg met de juiste voedingstips. Hun enthousiasme is zo aanstekelijk dat het makkelijk vol te houden is.
Ik train nu 2 keer per week en geniet ondertussen van de gezellige sfeer. Steeds wandel ik de club vrolijk buiten na een training. Dikke merci aan het hele team van The Healthy Club, you rock!!!”

Tinne Bogie

46 jaar uit Mol verloor 6kg!

“Twee keer per week train ik in The Healthy Club om strakker te worden op buik, billen en benen. In combinatie met The Healthy Store voel ik me zoveel fijner in mijn lichaam. Ik durf zelfs zeggen dat ik me fantastisch in mijn vel voel 🥰 “
 
Fijn je wekelijks te mogen verwelkomen in onze Club Tinne! 😀

Klare Verhoeven

Klara Verhoeven traint 2 keer per week in The Healthy Club sinds december en verloor al 10kg! Ze deelt vandaag graag haar ervaring met jullie

Ik ben Klara, mama van een geweldige dochter van 16 jaar.
Sinds december ben ik op aanraden van 2 collega’s/vriendinnen gestart in The Healthy Club en ondertussen verloor ik ook al 10kg!
Ik train 2 keer per week 30 min. De club is voor mij een leuke omgeving, ik hou van de gezellige sfeer en de fijne babbels met de coaches en andere klanten.
Afsluiten doe ik in de SkinRefreshcabine en zo geniet ik van nog wat extra me-time. De goede begeleiding, extra uitleg wanneer dat nodig is, maken dat het sporten echt super leuk is
coach mieke

Greet van de Perre

45 jaar uit Dessel verloor 15kg!

Greet verloor 15 kilo op 2,5 maand tijd door combinatie van trainen in The Healthy Club en aangepaste voeding! Ze volgende een koolhydraatarm dieet

in onze Healthy Store en sportte daarnaast 2 x per week in onze Club
coach mieke

Elke van Rooy

De afgelopen 7 maanden verloor ze mede dankzij trainen in The Healthy Club maar liefst 20kg! Vandaag deelt deze fantastische vrouw haar ervaring:

“Sinds ik mijn oncologisch traject afgewerkt heb in december, train ik 2 keer per week in The Healthy Club.
Ik ben van nature een doorzetter, dus als ik mijn tanden ergens inzet, dan ga ik er voor de volle 100% voor!
Ik ben in 7 maanden tijd 20kg vermagerd en ga nog eventjes zo door! Wat voel ik me goed!
Ik ben zorgjuf en beleidsmedewerker op Freinetschool De Regeenboog, levensgenieter en people-love bij hart.
Sinds januari, ben ik, op aanraden van een vriendin, gestart in The Healthy Club en ondertussen verloor ik dus al 20kg!
Het is nooit een opgave om te gaan sporten. Ik voel me energiek en ben trots op wat ik al bereikt heb. Ik eet gezond, drink voldoende water en train 2 keer per week 30min.
De club is voor mij een laagdrempelige en gezellige omgeving. Ik hou van de fijne sfeer en de ontspannen babbels met de coaches en andere dames.
Afsluiten doe ik in de ozon en zo geniet ik van nog wat extra me-time (als in powernap).
De goede begeleiding, spontane support en bruikbare tips, maken dat het sporten echt de max is!”
 
We zijn ontzettend trots op jou Elke! 💪😍