Het team

 
team1

Mieke Van Der Zanden

Mijn naam is Mieke van der Zanden en ik ben al 20 jaar actief bezig met sport- en lifestylecoach. Zo ben ik al bijna 12 jaar eigenaresse van The Healthy Club waar vrouwen actief aan hun lichaam kunnen werken.

 
team1

Kathleen Gerinckx

Ik ben coach Kathleen, graag begeleid ik jou naar een HAPPY HEALTHY lifestyle. Dit betekent voor mezelf sporten, gezond eten, maar ook vooral genieten van de kleine dingen in het leven. Onder het motto:

“People will forget what you said, people will forget what you did but people will never forget the way you made them feel” sta ik jullie graag met raad en daad bij, van leuke receptjes, een luisterend oor, een extra motivatieboostje,…"

Tot snel!

 
team1

Katrijn Vanden Berk

Mijn naam is Katrijn Vanden Berk, met veel enthousiasme mag ik mezelf Healthy Club coach noemen. Buiten mijn werk als coach ben ik diëtiste in het ziekenhuis van Turnhout.

Dankzij mijn opleidingen lichamelijke opvoeding en voedings- en dieetkunde kan ik jullie professioneel begeleiden naar een fitte en gezonde levensstijl. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, de kans is groot dat ik al joggend gespot word in de Lommelse Sahara.

 
team1

Katrien van Roy

Als (sport)dietist ben ik enorm geboeid door de samenhang van voeding, sport en het mentaal welzijn. Sporten en koken zijn voor mij dan ook de ideale momenten van ontspanning. Samen met jou werk ik graag op een actieve en positieve manier richting je persoonlijk doel. Tot snel!

Groetjes, Katrien