Programma's

 
power

Powerboost

Wil je vooral bezig zijn met je fit en krachtig voelen? De power boost is dan een perfecte match! Geef jezelf een boost in het teken van je fit en sterk voelen, mannelijke energie, werken aan ‘kracht’.

 
weight-loss

Shape boost

Wil je een paar kilo afvallen? Geef jezelf een boost in het teken van afvallen en shapen. Werken aan je gewicht én je lekkerder voelen in je lijf.

 
maternity

Mama to be

Jezelf gezond en fit voelen tijdens de zwangerschap is belangrijk voor jou als mama (to be)! We hebben speciale body, food & mind tools voor zwangere vrouwen in iedere fase ontwikkeld. Je kunt bij ons sporten tot ongeveer 36 weken zwangerschap

 
baloons

Mama

Na je bevalling wil je jezelf weer snel gezond en fit voelen. Je kunt bij bbb al sporten vanaf 4-6 weken ná je bevalling. Ook als je een keizersnede hebt gehad of last hebt van bekkeninstabiliteit hebben we fijne workouts voor je. Tijdens de 'bring your baby' mag je gezellig samen met je kleintje komen sporten.

 
wind

Menopauze

In de overgang verandert je lichaam en ook je mind werkt anders. Voor vrouwen in de menopauze/overgang hebben we daarom speciale food- & coachingstools ontwikkeld. Extra aandacht voor gezonde voeding, rust & ontspanning en trainen met extra gewicht is belangrijk in deze fase.

 
chiropractic

Recover

Voor mensen met lichamelijke klachten zoals hernia, instabiliteitsklachten of gewrichtspijn kan sporten in warmte heel geschikt zijn. Als je naar bbb fysio gaat, kan een fysiotherapeut meekijken. Daarnaast is het goed om holistisch naar klachten te kijken. Vul verder ook de vragenlijst in en volg zoveel mogelijk het reguliere traject.