Positief denken

Denk je zelf fit

Niet alleen je Body & Food is belangrijk bij een gezonde lifestyle even zo belangrijk is de Mind.  Veel mensen onderschatten de kracht van de Mind. Mentale fitheid is belangrijk tijdens afslanken en op gewicht te blijven. Een onderdeel van je l! Samen met leefstijl coach Cornel Simons hebben we een avondprogramma ontwikkeld positief denken. Dit programma gaat je helpen om op een positieve manier in het leven te staan.

Een gezond Body heeft ook een gezonde Mind. Het gaat er bij persoonlijke sportscholen als The Healthy Club niet alleen om lichamelijke inspanning er is ook ruimte voor de Mind.

Bij The Healthy Club draait het leven niet alleen om afvallen, maar om gezond worden en gelukkig te zijn met je lichaam.
Het idee is om je eigen gedrag beter te begrijpen om het zo te kunnen veranderen.

Positief denken is waardevol. Mensen die positief denken zijn gelukkiger, gezonder, gezelliger en positief denken geeft je energie. Verrijk je leven met positief denken.

Leven met positieve gedachten is leven vanuit liefde. Vanuit eenheid, creativiteit en oneindige mogelijkheden. Je beseft dat de oplossing altijd net om de hoek kan liggen, en daarom kun jij een situatie anders beoordelen dan negatief ingestelde mensen.